ROTOR Novi Sad - logo

Arhiva

KAKO ODABRATI PRAVI FRIŽIDER?

02. 04. 2014.

Svako se od nas makar jednom u životu susreo sa renoviranjem stana, a naravno i kuhinje... 


Kada dođemo do uređenja kuhinje, ili samo do želje da kupimo nove kuhinjske uređaje, više nije dovoljan samo dobar ukus ili vešt raspored elemenata. Uređenje kuhinje zahteva inovativnost, dobar ukus, smisao za praktično i nepogrešiv osećaj za potrebe onih koji će kuhinju koristiti. 

Imajući ovo u vidu, ništa manje ne očekujemo ni od centralnog uređaja svake kuhinje - frižidera, koji svojim vrhunskim kvalitetom mora da zadovolji sve pa i estetske potrebe ukućana. Ono na šta treba obratiti pažnju prilikom odabira frižidera je svakako kvalitet, ali i maksimalna funkcionalnost, dizajn i ušteda energije. Samo na ovaj način frižider će postati integralni deo slagalice naše ideje o savršenoj kuhinji. 

Inovativne tehnologije brigu o korisnicima podižu na novi nivo, pa tako frižider u današnje moderno doba mora da ponudi mnogo više. Nije dovoljno da služi samo za skladištenje i očuvanje  namirnica jer su zahtevi i potrebe jedne moderne porodice danas mnogo veći. Veliki kapacitet, olakšan pristup namirnicama, pametno razvrstavanje hrane po zonama samo su neke od pogodnosti koje nude Samsung frižideri najnovije generacije.

Posetite naše prodavnice:
MOL: JNA 62 (ROTOR)
TEMERIN: Petefi Šandora 27 (ROTOR)
NOVI SAD,  Vojvode Stepe 40 (Mr Bricolage)

 

Izvor:http://www.mojenterijer.rs/tehnika/kako-odabrati-pravi-frizider